Szobatorpedó Shih-tzu kennel, aranykoszorús mestertenyészet
Szobatorpedó Shih-tzu kennel, aranykoszorús mestertenyészet
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2007-05-15
 
Aktuális kép

 
Designe

by Dominó Dalma

 
Kennelről/About us
Köszöntjük oldalunkon!
 
Egész kiskoromtól kutyaimádó voltam, és vagyok. 13 évesen kaptam meg az első kutyámat, egy drótos foxit, Daschenkát, aki ,valljuk meg, nem kis kihívást jelentett. Rajta keresztül tanultam, tapasztaltam meg a kutyatartás szépségét , nehézségét, felelősségét. Rengeteget tanultam tőle és általa.
 
Egy kiállításon aztán sikerült beleszetnem a német dogba. Elhatároztam, hogy ilyen kutyám valamikor még lesz az életemben.Ez a valamikor 1987-ben következett be. A férjemmel közösen alapítottuk a Csúf-Márky német dog kennelt, és pár éves kiállításra járás,és tanulás után elkezdtük ez a csodálatos fajtát tenyészteni. Hozzáteszem, nagy szerencsével , mert a tenyésztéshez nem csak szaktudás, jó kutyák kellenek, hanem jó adag szerencse, és alázat is. Gyönyörű dogok kerültek ki a kennelünkből.
 
Közben megszülettek a gyerekek, elvégeztem egy kutyakozmetikai tanfolyamot. Sajnos nem tudtam időhiány miatt olyan mértékben részt venni a dogok körüli teendőkben, /pl.: külföldi kiállítások, fedeztetések, kiképzőbe járás...stb./,mint ahogy szerettem volna. Így elkezdtem keresgélni, hogy melyik az a fajta,amivel a gyerekek mellett ugyanilyen szinvonalon foglalkozhatok. Mert ugye, hamár csinál valamit az ember, azt igyekezzen lehetőleg a legjobban csinálni!! Különben mi értelme volna?
 
Így egy ismerősnél láttam meg a SHIH-TZU-t. Megfogott a játékossága, probléma megoldó képessége, az emberekbe vetett hite, az a pimasz, büszke tartása... Soroljam még? Aki látott már SHIH-TZU-t, az tudja miről beszélek!
 
Az első szukám, Kemenesi-Favorit Elaina, 1991-ben került hozzám Buschiné Sz. Erkától. Ezúton is hálás köszönet neki a sok bíztatásért, segítségért, támogatásért!! Mivel a dog után nagyon picinek találtuk a kutyust, így ráragadt a Csipike név. Pár hónap múlva került hozzánk Difali Molly" Szöcsi", majd valamivel később, Erikán keresztül egy import fekete-fehér szuka, Sunshine Coni. Próbálkoztam, vittem kiállításra őket, de az igazi áttörést a Csipike, és egy Gombóc /Nadjen Tsan V H Martinhaim/  névre hallgató holland import kan nászából született kan, Csucsu hozta meg.
Később jöttek a többiek, nagy hangsúlyt fektettem a tenyész kutyák kiválasztására, legyenek szukák, vagy kanok. A kinti fedeztetésből született " S" betűs alom /Shayva, Shao, Shogun, Shihtzó/, majd Lengyelországból behoztuk. Az azóta champion címmel büszkélkedő Hadzi Cancel "Krishnát", valamint legutóbbi "szerzeményt ", MaiTait a Solaris kennelből. Jelenleg MaiTai-al járok kiállításokra.
 
Igyekeztem, és ma is ez a célom, hogy mindig jobb és mégjobb kutyák szülessenek nálam. Szemelőtt tartom a sérv nélküliséget, a jó csontozatot, a jellegzetes pimasz, arogáns tekintetet, a jó idegrendszert. Nem mondom, hogy csak szuper kutyák születnek nálam, mint ahogy máshol sem, hiába is szeretné mindenki, de ez a cél. Minél több egészséges, jó típusú, és idegrendszerű SHIH-TZU lássa meg a napvilágot, és aranyozza be az új gazdi életét.
 
Várom észrevételeit a vendégkönyv oldalán! Jó nézelődést!
 

(A képen én vagyok látható BKHCH Szobatorpedó Csucsuval, aki sajnos már nem lehet közöttünk.)

 
 
 
Üdvözlettel: Ifj. Madarász Jánosné, Zsuzsa
 
Óra
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Származási hely

             Tibet forever!

 
Utolsó frissítés

2013.11.08.

 
Mosolycsalogató

             Hadzi Cancel "Krishna"

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?